Broderi og Tryk

Brodering

Brodering er den mest eksklusive og slidstærke løsning som logo på tekstiler.

Hos Prologo har vi vores egne broderingsmaskiner og designafdeling, således at vi har kontrol med hele processen fra start til slut. Derfor har Prologo altid sikre og ekstremt hurtige leveringstider med den højeste kvalitet

Vi laver selv broderingsprogrammerne, der bruges til at styre hvert enkelt sting for broderingsmaskinen. Broderingsprogrammet kan genbruges uden beregning, og vi opbevarer det her uden problemer.

Prologos broderingsmaskine kan brodere i op til 15 farver ad gangen.

For at gøre dit logo rigtig flot og skarpt i teksten skal eventuelle bogstaver være min. 5 mm høje (alt afhængig af hvilken metervare der skal broderes på).

Dit firmalogo skal være rentegnet og sendes i jpg- eller pdf-format eller som eps-fil til PC. Farverne skal helst opgives som pantonefarve (pms).

Du får altid en endelig prøve til godkendelse, inden vi opstarter produktionen af din ordre. Hvis det ikke kan nås, sender vi en korrektur, så du kan se sting etc. i 3D-format.

BRODEREDE BADGES

Vi kan også lave dit logo som broderede badges, der kan stryges på eller sys på tøjet efterfølgende.

Ved større ordrer (normalt fra min. 50 stk.) kan vi producere dem i Østen til meget lave priser. Da vi flyver dem hjem, kan vi stadig holde en meget kort leveringstid.

Vi sender gerne en prøve, så du kan se vores flotte kvaliteter på badges med broderi.

Det her spørger andre kunder bl.a. om:

Hvordan laver man en brodering?
Man skal bruge et broderingsprogram, som styrer symaskinen. Man kan ikke brodere uden et program. At programmere er en teknisk kompliceret proces og det tager ti år for en person før dette mestres.

Hvad sker der med broderingsprogrammet efter ordrens levering?
Broderingsprogrammet gemmes altid hos Prologo. Det gør det nemt og hurtigt at genbestille nye ordre.

Kan jeg få broderet logo på en brystlomme?
Ikke på selve lommen, men alternativt lige over. I langt de fleste tilfælde er en brystlomme ikke stor nok til at broderingsmaskinen kan komme til. Mange vælger derfor at placere broderiet lige over lommen.
Større lommer, som f.eks. på et forklæde, kan vi godt brodere på.

Hvorfor fremstår der en mørk skygge rund om mit broderi/logo?
Vi bruger en ramme til at fiksere stoffet der hvor broderingen skal være. Den ramme laver et let trykmærke, som kan fremstå som en rund skygge, når du modtager produktet. Trykmærket forsvinder fuldstændig ved første vask.

Hvorfor er der små plastrester som stikker ud af mit broderi?
Når vi broderer på f.eks. fleece, strik eller frotté, bruger vi altid en plastfilm ovenpå stoffet. Det gør at broderingen vil lægge sig pænt og broderingen vil fremstå flot og skarp. Vi fjerner så meget af denne plastfilm som muligt efter brodering. Plasten er vandopløselig og forsvinder 100% ved første vask. Du får den suverænt flotteste løsning, når vi bruger denne plastfilm.

Kan man brodere på en dunvest?
Ja, det kan man. Vesten bliver 'flad' der hvor vi broderer, men det betyder ikke noget i praksis. Der kan dog opstå udfordringer med meget fyldte og tykke dunjakker. De kan være svære at brodere tynde bogstaver og streger på, så broderingen fremstår pænt. Og der kan komme enkelte fjer ud.

Er en jakke vandtæt efter brodering?
Nej det er den ikke, der hvor broderingen er. Dog skal der rigtig meget regn til, før vandet trænger gennem broderingen. I nogle tilfælde er det muligt at sætte en specialtape bagpå broderingen. Denne tape vil gøre broderingsområdet næsten 100% vandtæt.

Er en T-shirt velegnet til broderi?
Ja, det er ikke noget problem, blot må kvaliteten af bomuld ikke være for tynd. Hvis T-shirten er for tynd i stoffet, kan broderingen lave 'huller' i stoffet rundt om broderiet. Normalt opstår disse huller ikke med det samme, men efter nogle vask vil de fremstå.