Det får du hos Prologo

100 års Erfaring på ét kontor

Vi tager hånd om dig, og guider og leder dig trygt gennem processen til det bedste resultat. Den massive akkumulerede erfaring og brancheviden vi har oparbejdet, kommer dig til gode hver gang.

Kun 1 kontakt person 

Du får kun én kontaktperson hos os. En person, som er dedikeret til at tage dig ved hånden hele vejen fra den første kontakt, til du får din ordre leveret.

Dygtige købmænd

Vi er drevet af faglig stolthed og er dygtige til at købe ind. Du finder et omfangsrigt udvalg af produkter hos os, og oveni stiller vi vores erfaring, rådgivning og service til din rådighed.

Bredt Varesortiment

Vi kan levere alt, hvad du kan komme i tanke om af reklameartikler og beklædning, hvor man kan sætte logo på. Sortimentet spænder meget vidt og der er altid plads til nye og anderledes produkter, man ikke ser så ofte. Derudover tilbyder vi også special produktion, unikt udviklet til dig.

30 min. SvarGaranti

Vi garanterer dig svar indenfor 30 min., når du skriver til os. Og så tar' vi telefonen hver dag mellem kl. 07 og kl. 22, hvis du har brug for et endnu hurtigere svar.

Idé udvikling & Design

Du er sikret kompetent og omhyggelig sparring samt kreative idéer undervejs i processen, med vores hands-on design-afdeling. Vi er rutinerede i at forventningsafstemme og spørge ind til, hvad du har af ønsker. Baseret på det input, udarbejder vi designforslag til de relevante reklameartikler og tekstiler, som du godkender før produktion.

Visuel sammenhæng 

Merchandise er en forlængelse af din visuelle brand kommunikation, og vi har stor erfaring med at udleve og forlænge brands på merchandise og tekstiler - vi sikrer den røde tråd i dit visuelle udtryk.

Fleksibel & effektiv produktion

Effektiv produktionstid er er must og vi har derfor både broderings- og trykmaskiner inhouse. Det sikrer optimal fleksibilitet og er tidsbesparende, når du har travlt. Det betyder også, at du har mulighed for at se f.eks. et prøve-broderi på stedet, før en større ordre sættes i gang.

Automatisk opfølgning

Når du har en opgave i gang hos os, behøver du ikke tænke på, hvad status er – vi sørger for altid at holde dig opdateret, så du ikke behøver tænke på det.

LeveringsTryghed

Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang – faktisk leverede vi 99,7% af alle ordrer i 2015 indenfor den aftalte tid. Så du kan godt føle dig sikker på, at den ordre du har lagt hos os, leveres til den aftalte tid for opgaven – det kalder vi LeveringsTryghed.

Worldwide sourcing

Verden er vores arbejdsplads, hvorfra vi takket være effektive samarbejdspartnere sikrer dig den rette vare, på rette sted og tid, til rette pris. Vi er danske af oprindelse, men handler hjemmevant i hele verden.

Vi formår at trylle 

Ofte er merchandise og tekstiler noget, der bliver bestilt i sidste øjeblik – af mange gode grunde. De tilfælde fordrer en hurtig, omhyggelig og effektiv leverandør, der formår at trylle. Sådan én er vi. Prøv os næste gang, du tror, du er for sent ude…

Special produktion – skræddersyet til dig 

Ønsker du noget helt særligt, er vi mestre i at udtænke og fremstille et unikt produkt til dig. Dine særlige krav og ønsker vil indgå i udviklingsprocessen, så det endelige produkt matcher dit behov fuldstændig. Stor erfaring i unikke løsninger af mange forskellige produkter.

Miljøbevidste & ansvarlighed 

Hos Prologo arbejder vi for en bæredygtig fremtid i måden, vi driver forretning på. Vi lægger vægt på at være miljøbevidste og ansvarlige, samt udvise god etik og social adfærd. Vi prioriterer leverandører, der lever op til national lovgivning og bæredygtig forretningsførelse, fuldstændig som os selv.

Code of Conduct 

Vi tilstræber at levere produkter der lever op til internationale miljø- og forretningsetiske krav. Udover at vi har tilknyttet en COC ekspert i dagligdagen, har vi også tilmeldt os UN's program Global Compact, der bl.a. sikrer menneskerettigheder, anti-korruption og miljø hensyn.